Aquesta setmana reprenem les sessions de cine i a més parlem de l'obesitat.

Aquesta setmana abordem el programa de dues maneres molt diferents. D'una banda us oferim una nova proposta cinematogràfica de la mà d'un altre col·laborador. I a més a més, tractem i ens endinsem en el tema de l'obesitat. A la primera part del programa, la nostra col·laboradora Dunia Mira ens ha proposat parlar sobre l'obesitat. Des de l'Hospital Trias i Pujol alerten que s'ha produït un augment considerable de l'obesitat en els països desenvolupats. De fet l'Organització Mundial de la Salut ha definit aquesta malaltia crònica com l'epidèmia del segle XXI. En aquesta ocasió la Dunia aprofundeix en el sobrepes existent a la nostra societat. Us sorprendrà saber que l'obesitat és una malatia associada a altres transtorns de la conducta i que la població infantil és la més vulnerable enfront d'aquesta epidèmia. Després de la música donarem la benvinguda al Miquel Àngel Raya, un altre dels nostres habituals col·laboradors. Avui a Soul en aquest especial dedicat als sentiments reflexats al cinema, el Miquel Àngel ens portarà un nou títol: "Más extraño que la ficción" de Marc Foster. El nostre col·laborador l'ha escollit per compartir-la amb tots nosaltres perquè barreja dues de les seves passions: la literatura i el cinema. Al film trobem la tragèdia i la comèdia. I destaca un personatge principal que et captiva des del principi. Us encoratjo, si no ho heu fet ja, a dedicar primer temps a l'escolta del programa i després, aventura't i deixa't seduir per aquesta nova proposta cinematogràfica. A gaudir del programa!

1 comentario:

  1. Hola, amics de Soul

    El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dijous, 2 de desembre li ha tocat al vostre. Ho podeu veure aquí:
    http://www.3cat24.cat/blogs

    I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d'octubre del 2008.
    http://www.3cat24.cat/noticia/326283

    Si teniu cap problema o voleu que no el destaquem, només ens ho heu de dir.

    I si ens podeu recomanar un altre blog en català que considereu bo, ho farem en nom vostre.

    A més, t’informem que hem promocionat el vostre blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/elmeu3cat24) i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24)

    Salutacions
    3cat24

    ResponderEliminar