Soul!Un munt d'emocions

Si ets d'aquelles persones que t'agrada saber més sobre el que sentim, sents curiositat per les emocions que a vegades t'envolten o simplement vols entretenir-te i passar una bona estona, has arribat al blog adequat. A Soul tens l'oportunitat de conèixer un munt d'emocions!!
Durant els mesos de març a desembre de 2010 vam enregistrar el programa Soul gràcies a la participació de 7 col·laboradors del món de la psicologia. Amb ells i elles hem tractat durant més de 27 programes tota una sèrie de temes al voltant de les nostres emocions i també de la nostra sexualitat.
Aquesta llarga llista contè tal varietat com et puguis imaginar; hem parlat de l'acceptació, les relacions interpersonals, les preocupacions, les emocions paràsites, l'amor, la ràbia, la sexualitat en la gent gran, la tristesa, el desig sexual, les addiccions, la Terapia Gestalt, la masturbació, l'ansietat, el fet de posar consciència, els homes i le dones, els preliminars en les relacions sexuals, la gelosia, l'anorèxia, la bulímia i la vigorèxia, els estereotips sexuals, el TCA (trasntorn de la conducta alimentària), anar a teràpia, l'oportunitat del conflicte, la SAP (síndrome d'alienació parental), la terapia de les cadires, l'autoestima, l'obesitat i la demonització entre d'altres.
Si algun d'aquests temes t'interessa o t'ha cridat l'atenció, només cal que el busquis al desplegable de l'esquerra (Arxiu del blog) o teclegis el tema al buscador. A més d'enriquir-te amb allò que t'interessa, podràs escoltar un parell de temes musicals, sempre adients als temes que tractem a cada programa.
Des d'aquest espai a internet, et convidem a gaudir de Soul!

No hay comentarios:

Publicar un comentario