El 12 de maig a Soul parlem de l'acceptació i les relacions interpersonals en la parella

"Només quan l'home accepta plenament el seu ésser, comença a viure de forma plena" Marià Zambrano. Amb aquesta reflexió començarem la secció emociona't amb el Soul d'avui.
El Dani Borrell ens parlarà i endinsarà en el tema de l'acceptació. Un tema que ell mateix ha definit com complexe, desconegut i necessari. Sembla ser que anem molt coixos amb aquest tema. Les queixes, les coses que no ens agraden, ... avui a Soul parlarem de com acceptar les coses que no podem canviar.
D'altra banda, la nostra nova col·laboradora Gloria Puncernau, del Nuvol Blanc (Les Roquetes), ens continuarà explicant més aspectes sobre les relacions interpersonals i les habilitats socials. En aquesta ocasió parlarem de les relacions en la parella. Un àmbit de les nostres vides on poden surgir friccions però on d'una manera especial es pot connectar amb una altre persona. Del creixement de la parella, de les tan renombrades "mitges taronges" i de moltes altres qüestions, avui a Soul, on parlarem de les relacions interpersonals en la parella.
Que us enriquiu amb el programa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario